Comunicar bé és cosa de tots

15 oct.

El proper mes de novembre impartiré el curs sobre “Estratègies de comunicació per a Causes Socials” organitzat per media140 i que tindrà lloc a l’espai VilaWeb. Es tracta d’una formació en comunicació per a persones que no són periodistes o estudiants de periodisme però que igualment tenen interès en explicar històries i fer-se escoltar. I tant una cosa com l’altra tenen el seu què. Internet i les xarxes socials han fet que comunicar avui estigui a l’abast de tothom, però haurem d’aprendre a fer-ho amb criteri i eficiència perquè sigui cosa de tots.

Fa uns anys, recordo que algun polític estrenava vídeoblog i es felicitava perquè les eines de la xarxa, li permetien, deia, comunicar-se amb la gent “sense el filtre” dels mitjans. Avui el filtre som nosaltres i el nostre comportament, no els mitjans ni cap altra plataforma. Abans s’havia de passar el filtre per arribar-hi, avui el filtre és necessari per ser escoltat, per ser considerat. Perquè cal una estratègia de comunicació, una planificació de plataformes i xarxes socials, una escriptura fresca i humana, un comportament responsable i un ull posat en el posicionament perquè la nostra història no es perdi en la immensitat del ciberespai. I de tot això, en parlarem al curs de media140.

Les sessions es faran els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre i estan obertes a les necessitats dels alumnes, és a dir, es pot assistir al curs sencer o a una o diverses sessions en funció dels coneixements que es tinguin o es vulguin adquirir. Hi ha un 20% de descompte per a estudiants i autònoms, avantatges per a les persones que formin part de la comunitat +Vilaweb i un 30% de descompte per a les persones que formin part d’una ONG (s’han de posar en contacte amb nosaltres a través del mail info.cat@media140.com). El curs està pensat per tots aquells que volen comunicar una causa i crear, gestionar i cohesionar una comunitat al voltant d’aquesta causa. S’adreça a membres d’ONGs, associacions culturals, ecologistes, educatives i de qualsevol altre tipus, a comerciants, a professionals… en definitiva, a tots els que vulguin fer de la comunicació una cosa de tots. Ens hi trobem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: