Comunicar bé és cosa de tots

15 oct.

El proper mes de novembre impartiré el curs sobre “Estratègies de comunicació per a Causes Socials” organitzat per media140 i que tindrà lloc a l’espai VilaWeb. Es tracta d’una formació en comunicació per a persones que no són periodistes o estudiants de periodisme però que igualment tenen interès en explicar històries i fer-se escoltar. I tant una cosa com l’altra tenen el seu què. Internet i les xarxes socials han fet que comunicar avui estigui a l’abast de tothom, però haurem d’aprendre a fer-ho amb criteri i eficiència perquè sigui cosa de tots.

Fa uns anys, recordo que algun polític estrenava vídeoblog i es felicitava perquè les eines de la xarxa, li permetien, deia, comunicar-se amb la gent “sense el filtre” dels mitjans. Avui el filtre som nosaltres i el nostre comportament, no els mitjans ni cap altra plataforma. Abans s’havia de passar el filtre per arribar-hi, avui el filtre és necessari per ser escoltat, per ser considerat. Perquè cal una estratègia de comunicació, una planificació de plataformes i xarxes socials, una escriptura fresca i humana, un comportament responsable i un ull posat en el posicionament perquè la nostra història no es perdi en la immensitat del ciberespai. I de tot això, en parlarem al curs de media140.

Les sessions es faran els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre i estan obertes a les necessitats dels alumnes, és a dir, es pot assistir al curs sencer o a una o diverses sessions en funció dels coneixements que es tinguin o es vulguin adquirir. Hi ha un 20% de descompte per a estudiants i autònoms, avantatges per a les persones que formin part de la comunitat +Vilaweb i un 30% de descompte per a les persones que formin part d’una ONG (s’han de posar en contacte amb nosaltres a través del mail info.cat@media140.com). El curs està pensat per tots aquells que volen comunicar una causa i crear, gestionar i cohesionar una comunitat al voltant d’aquesta causa. S’adreça a membres d’ONGs, associacions culturals, ecologistes, educatives i de qualsevol altre tipus, a comerciants, a professionals… en definitiva, a tots els que vulguin fer de la comunicació una cosa de tots. Ens hi trobem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: