Ressenya d’ “El periodismo volátil” a Capçalera

29 set.
Fotografia de la ressenya del llibre a la revista Capçalera.

Fotografia de la ressenya del llibre a la revista Capçalera.

La revista Capçalera del Col·legi de Periodistes de Catalunya inclou en el seu número 161, del mes de setembre de 2013, una ressenya del llibre El periodismo volátil. ¿Cómo atrapar la información política que se nos escapa? L’obra, que va sortir a la venda el passat mes de juny, és la meva primera publicació i està editada per la UOC editorial. Els periodistes Ernest Maymó, Toni Aira i Cristina Perales en van fer la presentació el passat 4 de juliol.

L’obra aborda el fenomen de la hibridació entre la informació i l’entreteniment, tant a nivell de continguts com de llenguatge i formats. El llibre, que beu de la recerca de la meva tesi doctoral, se centra en la informació política actual, que tendeix a l’entreteniment, i planteja debats com ara quin tipus d’entreteniment s’està fomentant i quines en són les seves conseqüències en el debat democràtic.

El periodismo volátil. ¿Cómo atrapar la información política que se nos escapa? és la segona obra de la col·lecció That’s entertainment de la UOC editorial, una col·lecció que va obrir el llibre Infoentretenimiento. El formato imparable de la era del espectáculo, en què també participo juntament amb altres companys de Comress-InCom UAB i d’investigadors internacionals. Precisament, la Revista Latina de Comunicación Social n’ha publicat una ressenya en les darreres setmanes.

Una resposta to “Ressenya d’ “El periodismo volátil” a Capçalera”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un any de la publicació d’ “El periodismo volátil” | Nereida Carrillo - Juny 17, 2014

    […] fet ressò de l’obra l’escriptor Sergi Pàmies en una article a La Vanguardia i la revista Capçalera del Col·legi de Periodistes. L’obra també es pot adquirir en el format de llibre digital Tant […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: